De diensten van Tuinactief

TUINONTWERP

Het maken van een goed tuinontwerp zorgt er voor dat uw tuin als beste tot zijn recht komt. Een tuin ontwerpen hoeft niet altijd te betekenen dat u daarvoor een grote tuin nodig heeft. Juist ook bij kleine tuinen kan een goed ontwerp ervoor zorgen dat sfeer, ruimte en functionaliteit toegepast kunnen worden. Als uw wensen zijn doorgesproken, kijken we naar de ligging van uw tuin, de omgeving, uw woning en uw interieur of bedrijfsuitstraling. Zo worden uw wensen vertaald in een creatief en soms verrassend ontwerp dat naar uw volle tevredenheid is.

TUINAANLEG

Bij de aanleg van een tuin kunnen wij ook zorg dragen voor bestratingen, vijvers, erfafscheidingen en tuinornamenten. De gehele tuinaanleg doen wij in eigen beheer, zo heeft u altijd 1 vast contactpersoon.

TUINONDERHOUD

Om een blijvend resultaat te houden dient de tuin goed onderhouden te worden. Dit kan periodiek zijn, maar ook voor seizoensonderhoud kunt u bij ons terecht. TuinActief zal de beplanting terug snoeien en verjongen. Ook maken wij uw tuin onkruid- en bladvrij en wordt uw tuin geheel bemest. Ook uw gazon wordt natuurlijk meegenomen in de onderhoudsbeurten. Op deze manier kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten.

TUINRENOVATIE

Als u uw tuin wilt vernieuwen, maar niet precies weet hoe, dan komen we graag langs om u hierbij te helpen. Een metamorfose van uw (bedrijfs-)tuin hoeft niet direct te betekenen dat alles in uw tuin anders moet. Een ander beplantingsplan, de aanleg van een terras of vijver kan al een enorm verschil maken in uw bestaande tuin.