Hoveniersbedrijf Tuinactief uit Zwolle

Welkom op op de website van hovenier Tuinactief

Wij zijn een jong hoveniersbedrijf uit Zwolle en werken voor zowel particulieren als bedrijven.
Mijn naam is Daan van den Berg. Ik ben hovenier en eigenaar van TuinActief uit Zwolle. Enthousiasme en passie is wat de afgelopen tien jaar kenmerkend is geweest in mijn ondernemerschap en zeker ook tot uiting komt in mijn manier van werken. Als Hovenier (of tuinman) vind ik persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Wij proberen dicht bij u als klant te staan en denken met u mee bij alles wat belangrijk is voor de perfecte tuin.

TUINONTWERP, TUINAANLEG EN TUINONDERHOUD

Een nieuwe tuin aanleggen is niet iets wat je dagelijks laat doen. Hoe en waar moet je beginnen? Bij het aanleggen van een nieuwe tuin zijn er verschillende fases. Ieder fase in een tuinontwerp is belangrijk en het uitgangspunt van TuinActief is een prettige samenwerking klant. Op deze manier ontstaat de perfecte tuin. Na een gesprek waarin we uw wensen zullen bespreken, zal er een tekening worden gemaakt en daarbij een passende offerte.

Vraag direct een passende offerte aan

Wij kunnen u op verschillende gebieden van dienst zijn:

Tuinontwerp
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Tuinrenovatie

Is het tijd voor actie in uw tuin? Neem dan gerust contact op voor een een oriƫnterend gesprek of vrijblijvende tuinofferte. Wij zijn u graag van dienst.